Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (488) 502 01 22
Belgegeçer : 0(488) 502 01 22
WEB https://batmanpirireismtal.meb.k12.tr
Adres : GÜLTEPE MAH. ALBERT EİNSTEİN SK. PIRI REIS MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 7A MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Modern eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven, modern dünyanın meslek alanlarımızdaki gereksinimlerini benimseyen; mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Biz Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Türk Milli Eğitiminin hedefleri doğrultusunda çalışan, mesleki eğitimin yanı sıra öğrencilerin bilgi ve kültür açısından donatılıp yüksek öğrenim kurumuna gitmesine temel oluşturmak, kendini iyi tanıyan, kendine güvenen, ihtiyaçlarını bilen, kendine ve çevresine uyum sağlayan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek, değişim ve gelişime açık, sanata, bilime, toplum sorunlarına duyarlı, sorumluluk alabilen, ülke ekonomisine, ülkenin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunan, sanayinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip kalifiye eleman yetiştiren ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireylerin var olmasını sağlamak.
BAŞARILAR : AB PROJESİ İL İKİNCİLİĞİ ETWINNING ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ

Isınma : DOĞALGAZ